Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

viveka

4. 1. 2012 8:00
Proč jsme takoví?

V historii našeho národa bylo několik vln emigrací, kdy většinou odcházel výkvět národa. Pak ti, co zůstali, byli pokřiveni útlakem nejdřív totality hitlerovské a pak komunistické. Co byste čekal.

0 0
možnosti

misaviki

2. 1. 2012 21:12
Měsíc prodleva

Ona se nezmínila jedna důležitá věc (zprávy by pak nebyly tak zajímavé). 1) Monoho obcí přestalo OP vydávat s účinností od 1.1. 2012 a  obyvatelé těchto obcí musí žádat na pár vybraných úřadech, tím pádem jsou od 1.1. osekaná místa, kde si o OP zažádat. 2) na oněch obcích, kde jim tutu pravomoc zrušili, nebrali žádosti i měsíc předem. Vím to, protože mi v prosinci ukradli tašku s doklady. Když jsem si šla zažádat k nám do Hostivic na Praze západ o novou, žádosti už nebrali (od 30.11) a poslali mě na MÚ Černošice v Podskalské Praha 2 (nedivte se prosím, sociálku máme na Praze 9 a finančák na Praze 4, abychom si mohli pěkně prohlédnout Prahu). Tam mě zase vyhodili, že až od 1.1. Takže jsem dnes přišla na úřad Černošice na Praze 2, vzala si pořadový lístek, na kterém stálo, že už nebudu z časových důvodů odbavena (13.00). Na úřadech jsou prostě navalení lidé, kteří neměli možnost si po dobu jednoho měsíce o OP zažádat! Takže teď docela zuřím, někdo toto pěkně pos.... a nedomyslel.

0 0
možnosti

jana58

2. 1. 2012 17:21
protože jsme hloupí ateisté, posedlí technikou

proto také západní firmy používají ČR jako svého druhu pokusnou laboratoř ( Telefonica, Vodafone aj)

Takže vzhůtu k celonárodnímu očipování.

Další stadium bude elektronický obojek pro všechny

;-€

0 0
možnosti

petrph

2. 1. 2012 17:08
jak to proč?

Co je podivného na tom, že člověk přednostně dělá rád to co dělat chce a co ho baví - a naopak otráveně odkládá něco do čeho ho stát nutí?

0 0
možnosti

chmod_5777

2. 1. 2012 16:38
Proc?

protoze lidi (cesi) jsou ovce

a ovce se nemuzou dockat jen aby je nekdo ocipoval

2 0
možnosti

pavev1

2. 1. 2012 16:31
Asi tak

Přečtěte si dnešní blog z idnesu "Válka s českým státem - trvalý pobyt je právo, né povinnost" a tam máte odpověď na Vaši otázku, co je to za lidi. Zamindrákovanej národ.

0 0
možnosti

mbem

2. 1. 2012 16:08
Protože

Protože jsme (více či méně) nadáni možností logicky uvažovat, konáme s radostí ty věci, o kterých jsem po své vlastní úvaze přesvědčeni a nelibě se stavíme k tomu, do čeho jsme násilím nuceni. Takoví nejsme jen my Češi, ale, narozdíl od strojů, všichni lidé. ;-)

0 0
možnosti

tomasgn

2. 1. 2012 16:32
Re: Protože

A jste si jist, že tam ti lidi taky nebyli na poslední chvíli? Navíc jste si zjevně nevšimnul, že ty slavné úřady kvůli tomu novému systému již od 14. prosince nepříjmaly žádosti o OP, takže se nahromadilo dost lidí, kterým končila platnost občanky, uzavřeli sňatek, přestěhovali se, případně ji ztratili nebo jim byla ukradena. Nevěřím tomu, že by se všichni hnali pro nové, čipové občanky jen tak pro svoji zábavu. S kým jsem se bavil, nechal si dělat obyčejnou, protože nehodlal vyhazovat 500 Kč za čipový nesmysl.

1 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1816x
Jsem sice "ajťák", však nikoli programátor, ale jen hardwarový technik a správce operačních systémů a sítí, navíc bez talentu na cizí jazyky. Momentálně pracuju manuálně na DPČ. Ač ovládám spisovnou češtinu, nejraději píšu hovorově, neboli "jak mi zobák narost". Muzikant a zpěvák, čtenář, divák filmů a seriálů, příležitostný komparsista, celoživotní ateista s přesvědčením o existenci mimozemšťanů a jejich návštěvách na Zemi v historii i současnosti. ----------------------------------------------------------------------

Large Visitor Globe