Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PeTaX

7. 1. 2012 12:41
Sdílím Váš názor,

R^

0 0
možnosti

radikál

7. 1. 2012 11:14
Vaše starosti

bych chtěl mít.

1 0
možnosti

as400

7. 1. 2012 10:38
Naprosto souhlasím

Ostatně od doby uzavřených sluchátek si dokáže normální smrtelník vychutnat hudbu na plné pecky i bez toho, aby omezoval ostatní. Pouze idioti se domnívají, že to co se líbí jim se musí líbit či vyhovovat ostatním. Správně je to tak, že svoboda jednoho končí přesně tam, kde začíná svoboda jiného

Mimochodem - slyšel jste už o tichých diskotékách? DIskotéka s hudbou naplno, ovšem pouze do sluchátek...R^

1 0
možnosti

lokutus

7. 1. 2012 10:44
Re: Naprosto souhlasím

No, ještěže je takovýchto podivínů tak málo.

0 0
možnosti

6. 1. 2012 23:38
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

6. 1. 2012 23:39
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

akazu

6. 1. 2012 20:52
S hlukem jsme zajedno, s hudbou nikoliv.

Je určitě dobré zavádět normy na hluk a striktně na ně dbát. Já mám třeba poblíž okna taky takový zdroj (nevím o co jde, asi výměník chladničky v hospodě) a hlavně v noci to je na zabití. V tomhle Vás chápu. Ale hudbu bych podle žánru rozhodně nezakazoval. Mi se líbí Techno, Punk, Rock a další, ale vybírám si spíše jednotlivé písničky (nebo skupiny). Myslím, že lidé mají na určitý vběr hudby právo, Vám by asi taky vadilo, kdyby někdo zakázal Rock nebo Metal. Každopádně technické zdroje hluku by se měly omezit na minimum (nejlépe úplně).

3 0
možnosti

lokutus

6. 1. 2012 23:17
Re: S hlukem jsme zajedno, s hudbou nikoliv.

Ne ne, posloucháte techno, jste jednoznačně vodepsanej. Raději si to rovnou hoďte, než vás autor zfleku zakáže.

0 0
možnosti

lokutus

6. 1. 2012 20:40
Já zase nesnáším nesnášenlivé kverulanty

Jediná správná muzika je ta, kterou poslouchám jááá. Jediný správný způsob jak poslouchat muziku je ten, jakým ji poslouchám jááá. Jediný správný názor mám jááá, jááá, jááá.

Všichni ostatní, kteří se mnou nesouhlasí jsou tupci. Osobně bych zakázal všechny druhy hudby, která se mi nelíbí, zakázal bych noční svícení, zakázal bych auta, zakázal bych autorádia a zakázal bych walkmany, diskmany, mp3many, mobily a další.

---

Poznámka pod čarou. Já také nemám rád hluk. Loni jsme s dětmi byli na bambiriádě, z ohromných reproduktorů tam na plné pecky vyřvávala muzika, kterou tak máte rád. Už tam nepůjdeme. Ani nechodím do nákupních center, protože tam vyřvává muzika jak na pouti. Václaváku se také vyhýbám, protože tam vyřvává muzika. Ale ani by mě nenapadlo někomu něco zakazovat, anebo někoho pro jeho vkus urážet. To dělají jen frustrovaní jedinci a na vás jsou ty frustrace pořádně vidět. Možná byste si měl místo psaní blbostí najít psychologa.

4 0
možnosti

Vrah

6. 1. 2012 21:56
Re: Já zase nesnáším nesnášenlivé kverulanty

Až bude hrát rádio na úřadech, přestanete tam chodit? Až budou vyhrávat tramvaje a autobusy, zanevřete na MHD?

Ať si každý poslouchá co chce, ale jeho svoboda končí u mých uší. Jestliže je ve veřejném prostoru (MHD, repráky z krámu na ulici), chová se podobně jako kuřák v tramvaji. Ve svém vlastním (hypermarket nebo hospoda) ať se každý třeba zblázní, ale zamořovat veřejný prostor považuji za hnus.

1 0
možnosti

letadlo26

6. 1. 2012 20:16
Nejlepší jsou pojízdné diskotéky.

To znám, hlavně v létě, křáp stažené okýnka a už to jede, už jsem takové případy viděl i v zimě a pro jistotu jedou v čepici když mají stažené okýnka. Nejvíc mě dostala pojízdná diskotéka v dodávce kdy měli otevřené postranní dveře :-D

0 0
možnosti

debater

6. 1. 2012 20:05
Netroufal bych si,

na rozdíl od vás, definovat co je hudba a co už ne, ale jinak s vámi souhlasím. Prostor kolem nás je zahlcen a přeřván nevyžádaným a zbytečným zvukem. Mám s tím své zkušenosti. Náprava je velice těžká a komplikovaná a ani instituce k tomu zřízené (například KHS) nejeví příliš snahy nám pomoci.

2 0
možnosti

letadlo26

7. 1. 2012 10:14
Re: Netroufal bych si,

ono ty hlukový limity jsou nastaveny tak, že pokud tam není dlouhodobý opravdu velký hluk jste bez šance.

0 0
možnosti

mahdi

6. 1. 2012 18:51
Přípomínka

Jen bych chtěl upozornit, že problematika hluku je v legislativě ČR řešena dost široce. Jen to vynucení dodržování limitů dělá správním orgánům potíže.

0 0
možnosti

old-fashioned Kokodák

6. 1. 2012 18:47
...a ještě bych zakázal nevhodné knihy a obrazy...

OMFFF8-oRvRv

2 0
možnosti

old-fashioned Kokodák

6. 1. 2012 18:49
Re: ...a ještě bych zakázal nevhodné knihy a obrazy...

(a už vůbec nechápu, jak se tohle vůbec může dostat do výběru...)

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1816x
Jsem sice "ajťák", však nikoli programátor, ale jen hardwarový technik a správce operačních systémů a sítí, navíc bez talentu na cizí jazyky. Momentálně pracuju manuálně na DPČ. Ač ovládám spisovnou češtinu, nejraději píšu hovorově, neboli "jak mi zobák narost". Muzikant a zpěvák, čtenář, divák filmů a seriálů, příležitostný komparsista, celoživotní ateista s přesvědčením o existenci mimozemšťanů a jejich návštěvách na Zemi v historii i současnosti. ----------------------------------------------------------------------

Large Visitor Globe