Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

27. 1. 2012 22:58
ruleta taky není hazard

Když si jí hrajete doma o buráky.Čili, nejde o to aby stát kvůli pár amatérům rozhodl že automaticky "poker není hazard", ale aby se určila pravidla kdy je to dejme tomu sport a kdy hazard. Například už z toho že se   hraje v kasínu už lze automaticky odvodit že to hazard je...

0 0
možnosti
JV

Jan Veselý

27. 1. 2012 19:25
Nesouhlasím

Poker je hazard a když záleží "na štěstí" tak jim bude. Otázku, zda je více rozhodující štěstí a nebo um hráče, je možné donekonečna rozebírat.

Pokud nejsou všechny karty na stole v rukou hráčů, tak podle zákonů mnohých zemí to bude podobná hazardní hra, jako blackjack.

0 0
možnosti
VU

Kyros

27. 1. 2012 19:38
Re: Nesouhlasím

na "štěstí" záleží mnoho oborů lidské činnost. Například taková cesta do kosmu je dnes pořád velký hazard. ;-D Ale také díky štěstí máme třeba penicilín.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

27. 1. 2012 19:15
Největší hazard

v této zemi hrají sami tvůrci zákonů, když se nechávají od lobbistů podplácet. Riskují, že to na ně praskne a přijdou o všechno a nebo, že naštvou národ natolik, že udělá čtvrtou defenestraci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1816x
Jsem sice "ajťák", však nikoli programátor, ale jen hardwarový technik a správce operačních systémů a sítí, navíc bez talentu na cizí jazyky. Momentálně pracuju manuálně na DPČ. Ač ovládám spisovnou češtinu, nejraději píšu hovorově, neboli "jak mi zobák narost". Muzikant a zpěvák, čtenář, divák filmů a seriálů, příležitostný komparsista, celoživotní ateista s přesvědčením o existenci mimozemšťanů a jejich návštěvách na Zemi v historii i současnosti. ----------------------------------------------------------------------

Large Visitor Globe