Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Bedra

6. 1. 2012 18:10
Já také ne...

Ale přesto si myslím, že jste to synku přehnal .... Nerad bych Vám přisuzoval, že se jedná o nesnášenlivost. Mně osobně vadí jiný druh hluku. Například sekání trávy na sídlištích ale i na veřejných prostranstvích a v zahradách nesmírně hlučnými sekačkami. Nebo hluk pracovních fuškařů v bytových domech hromadného bydlení o víkendových dnech a zejména o nedělích a svátcích. A vůbec pracovní činnost o víkendech by měla být zakázána, protože už "Desatero" stanoví : "Pomni aby jsi den sváteční světil" - a to ve slušné společnosti už od pradávna !!Rv

3 0
možnosti
JN

mahdi

6. 1. 2012 18:53
Re: Já také ne...

My máme hlučné činnosti v domovním řádu povolené jen ve všední dny mezi 7 - 17 hodinou a předsedu samosprávy, který je to schopen vynutit.

0 0
možnosti
JN

golem3

6. 1. 2012 17:26
;á tuc-tuc také nemám rád

ale neodvážil bych se označit něco za nehudbu, to  již tady bylo - nejdříve jazz, potom rock´n´roll atd.; bojím se této škatulky!

1 0
možnosti
DM

trojuhelník

6. 1. 2012 17:18
....

Máme tu čest konzumovat smog ve všech podobách. Hluk vadí překvapivě neúčinněji, neboť útočí opravdu všude. Spam hluku se člověka sápe všude kam vleze, prakticky před ním není jak utéct. Jezdíme tramvají, metrem, vlakem, chodíme do obchodů atd.

Je to zajisté omezování svobody občana, tady by se měli pochlapit naši zákonodárci.

1 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1816x
Jsem sice "ajťák", však nikoli programátor, ale jen hardwarový technik a správce operačních systémů a sítí, navíc bez talentu na cizí jazyky. Momentálně pracuju manuálně na DPČ. Ač ovládám spisovnou češtinu, nejraději píšu hovorově, neboli "jak mi zobák narost". Muzikant a zpěvák, čtenář, divák filmů a seriálů, příležitostný komparsista, celoživotní ateista s přesvědčením o existenci mimozemšťanů a jejich návštěvách na Zemi v historii i současnosti. ----------------------------------------------------------------------

Large Visitor Globe