Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Žadatel

Je třeba podotknout,

že je lepší na obloze Altocumulus než kroupy. Totéž platí o surovinách v polívce.;-D

0/0
27.6.2012 19:15

světluška77

Re: Je třeba podotknout,

Vařím už "pár" let, ale Altocumulus jsem do plívky ještě nedávala... ;-D

0/0
27.6.2012 21:01

Žadatel

Re: Je třeba podotknout,

U nás z ní vaříme polívku zejména o Vánocích;-)

0/0
27.6.2012 22:18





Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.