Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P88e75t73r 75H20o27r83n78í16k

26. 9. 2014 17:48

Nikdo netajil nic o UFO, tedy neindetifikovatelný předmět nemá nic společného s mimozemskými civilizacemi. Obvinění, že jsou to špionážní letouny SSSR nad USA opravdu nebyly uveřejňovány, to ovšem nesmyslné obvinění neuveřejnilo. Pokud vím, existují pouze dvě fotografie, kde bylo uznáno, že se nedalo poznat, co to je. Článků o UFO bylo ovšem mnohem více, nebylo proč to ostatní uveřejňovat.:-);-DR^

0 0
možnosti

setkání s civilizací která by byla mnohem vyspělejší než my(žádná jiná se k nám přes hlubiny vesmíru těžko dostane)  by znamenalo obrovský kulturní šok, těžko předpovídat jeho důsledky v lidské historii vždy pro toho méně vyspělého to znamenalo katastrofu

0 0
možnosti

Konspirační teorie jsou pěkná věc, ale nesmí se jim věřit. Pak to vede k bizarnostem. Nejsou žádné důkazy o tom, že Zemi navštívili mimozemšťané.

1 0
možnosti

J88o39s58e55f 21P22o12t55r

21. 9. 2014 20:06

Tvrdí se, že Češi jsou jeden z nejateističtějších národů, jenže ve skutečnosti, i přes čtyřicetileté totalitní vymývání mozků ve prospěch náboženství marxismu-leninismu, jsou stejně nábožensky založeni jako všichni ostatní.

Stačí si udělat malý průzkum - ezoterika, horoskopy, hádání z karet, magie, převtělování duší, černá kočka přes cestu, mimozemšťané. Dokonce existuje celý TV kanál , kde vám vyčistí čakry , vyléčí vás na dálku, vysvětlí vaší kartmu. Díky neuvěřitelným pořadům na ZOOM se z mimozemšťanů stává nová víra, a lidé jsou stoprocentně přesvědčeni (jak jsem nedávno zjistil při rozhovoru s jinak celkem chytrým kamarádem), že mimozemšťané  předali svojí DNA opicím a tak vznikli lidé.

Věda drastickým způsobem ovlivnila náš život. Říká se  že pro každého z nás pracuje ve formě vědecko-technických zařízení na 330 virtuálních otroků a tak je nám po fyzické stránce hej, ale na  straně duševního života drasticky zklamala.

Důkazem je i tento článek i většina příspěvků.

1 0
možnosti

J34o28s64e91f 25P92o82t94r

21. 9. 2014 20:14

Opravuji : některé příspěvky

0 0
možnosti

Nebyl zatím žádný pádný důkaz, to neznamená, že život v jiné formě /!!/ někde neexistuje vzhledem k velikosti vesmíru a množství planet. Máme prozkoumáno nepatrný zlomek promile celého vesmíru. Jaká forma života může existovat, to nikdo z nás neví, můžeme se jen domýšlet.

2 0
možnosti

J79a29r47a 79R84a82n43k

20. 9. 2014 5:08

Znam a obcas se divam, ale asi tak jako na vse ostatni, zvlast kdyz vite, ze:

"Sabina Magliocco (born December 30, 1959), is a professor of Anthropology and Folklore at California State University, Northridge (CSUN). She is an author of non-fiction books and journal articles about folklore, religion, religious festivals, foodways, witchcraft and Neo-Paganism in Europe and the United States."

2 0
možnosti
Foto

Ten folklór je z toho naprosto patrný. Nakonec - kdo umí, umí, kdo neumí, učí, kdo neumí ani učit, řídí. Mezi zdejšími blogery a diskutéry najdete mnoho podobných madame Sabině. Jest to důkaz, že Amerika je zemí neomezených možností - viz Noam Chomský etc. Jo a Guss Hall blahé paměti.

0 0
možnosti

Ten pořad je bulvární , ale to nic nemění na faktu, že to co ta paní řekla platí obecně a nejen o mimozemšťanech. Dnešní společnost , stejně jako jakákoliv minulá, by se zhroutila z jakékoliv pravdy. Pravdy o penězích, ekonomice, mezilidských vztazích... protože pravda není příjemná. Je ale fakt, že zatímco v minulosti se pravda nahrazovala pohádkami, dnes je v podstatě tvrzena skoro přesná negace pravdy, t.j. chcete li slyšet pravdu, stačí si udělat negace výroků politiků, vědců, moderátorů, církevních hodnostářů... zkuste si to, funguje to.

6 1
možnosti
Foto

Ovšem konspirační teorie dokázaly zatím přivést ke zhroucení jen některé jedince, resp. pro jiné znamenají celoživotní cíl zájmu.

Ani předpovídaný konec světa v r. 2012 společnost nerozvrátil.

A jaká pravda? Že naši vyvolení volení jsou vesměs pěkná svoloč? Ale to přece víme! A nic se neděje.

2 0
možnosti

Proč to ta paní řekla? Přece proto, aby zvedla sledovanost. Náznak tajemna láká mnohé, hlavně pak ateisty :-) Ale vážně, žádný hodnověrný důkaz o tom, že by nás někdy mimozemská civilizace navštívila, neexistuje. Ani žádný důkaz o tom, že nějaká mimozemská civilizace existuje. Takže se zatím asi budete muset spokojit jen s tím přáním.

7 0
možnosti

ale ty důkazy existujou, jsou sakra bezpečně uložený a moc dobře o nich věděli a vědí USA prezidenti Eisenhowerem počínaje a Obamou konče, na ruský straně zase všichni od Stalina dále, kdoví kterým dalším jiným státům obě strany něco prozradily

0 4
možnosti
Foto

Možná to ta dáma vyřkla proto, že tak to stálo ve scénáři. Ovšem, kdo je autor scénáře...To, kdybychom se opravdu dozvěděli, že, tak by se ....?

4 0
možnosti

podle titulků (opisuju z nich) žádnej scénárista, jen funkce jako Executive producer (Kevin Burns), Co-Executive producers (Kim Sheerin, Scott Hartford, Rich Monahan), Supervising producer (David Silver), Producer (Kevin Barry), Writers (Kevin Barry, Kaylan Eggert), Consulting producer (Giorgio A. Tsoukalos), Narrator (Robert Clothworthy) a ještě pár dalších funkcí, který mi stejně jako tyhle nic neříkají (zkrátka žádný Scenario jsem tam neviděl)

každopádně za celým cyklem jsou nejspíš ti mezi námi žijící emzáci...

0 0
možnosti

Je to tak trochu parafraze citatu T.Jeffersona."Kdyz uvazim,ze je Buh spravedlivy,bojim se o svou zemi".

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS